Dakdekkersbedrijf met jaren ervaring in alle soorten dakbedekkingen.

Sneldak

Dhr. M. Snel

Dhr. J. Snel:

06 819 048 20

  •   Offerte op maat
  •  10 jaar garantie op al ons dakwerk
  •  15 jaar garantie op EPDM daken

Laagste prijs voor de beste kwaliteit garantie.

U word bij ons snel geholpen en garanderen dat u na oplevering volledig tevreden bent.

Minimaal 10 jaar garantie op al ons dakwerk.

Sneldak

Garantie

Bij Sneldak bent u verzekerd van de beste garantievoorwaarden op al onze geleverde dakbedekkingsmaterialen en werkzaamheden. 10 Jaar productgarantie is standaard. De garantie geldt voor alle lekkages als gevolg van onjuist aanbrengen van de dakbedekkings-constructie of de kwaliteit van de gebruikte materialen voor een periode van 10 jaar. Sneldak geeft 15 jaar garantie zonder extra kosten op alle gemaakte EPDM daken vanaf 1 januari 2014. Bij werkzaamheden die door derden zijn verricht vervalt de garantie.

Onderhoud dakbedekkingen

De duurzaamheid van de door ons aangebrachte dakbedekkingen variëren van 30 tot 50 jaar. De levensduur van het dak is natuurlijk wel afhankelijk van het onderhoud dat ieder jaar gepleegd wordt. Een duurzaam dak is niet alleen afhankelijk van het ontwerp en de uitvoering, ook het gebruik en beheer
zijn van essentieel belang voor het blijvende behoud van de waterdichte functie. Om de levensduur van de dakbedekking te verlengen na de 15 jaar garantie kunt u met ons een onderhoudscontract afsluiten. Hiermee verzekerd u zich ervan dat uw dak(en) één keer per jaar nauwkeurig worden gecontroleerd door een specialist van Sneldak. Kleine onderhoudswerkzaamheden zoals het reinigen van de hemelwaterafvoeren vallen binnen het kader van dit onderhouds contract.

KWALITEIT DAKWERK

Ons werk is pas klaar als u tevreden bent.

15 JAAR GARANTIE

Altijd 15 jaar garantie op onze EPDM dakbedekkingen!

SCHERPE PRIJZEN

Goedkoop en professioneel.

Dhr. M. Snel

Dhr. J. Snel:

06 819 048 20

Minimaal 10 jaar garantie op al ons dakwerk

EPDM dakbedekking – Platte daken – Dakgoten